Golden Retriever

Bine ati venit, prieteni! Haideti sa întâlniti familia de la Clear Passion! Canisa noastra îsi propune sa îmbunatateasca calitatea programului de crestere cu fiecare noua generatie de câini. Ne dorim sa producem pui sanatosi care au o conformatie corecta, sunt sanatosi din punct de vedere fizic, fiind în acelasi timp expresia temperamentului iubitor al rasei. Dorim ca fiecare dintre acesti pui sa aduca fiecarui nou detinator o binecuvântare si o bucurie la fel de mare precum cea pe care minunatii nostri câini ne-au adus-o noua. Asadar, ramâneti o vreme si bucurati-va de site-ul nostru.

Doresti un Golden Retriever?

Labrador Retreiver

Sunt aurii, inteligenti, se aseamana fizic si pe deasupra sunt retrieveri. Goldenul si Labradorul sunt doua rase distincte si totodata foarte asemanatoare, drept pentru care sunt si des confundate. Cele doua rase se deosebesc probabil mai mult fizic decat temperamental. Goldenul are un temperament mai „asezat” desi la randul lui este un caine activ. Aparitia unui Golden Retriever este intotdeauna mai spectaculoasa decat a unui Labrador, mai ales datorita robei bogate, cu fir lung care formeaza franjuri in coada si pe corp si fanioane pe membrele anterioare. Este in medie mai inalt cu 4-5 cm decat Labradorul, si mai lung in corp, avand o alura mai degraba eleganta decat masiva.  Labradorul este un caine mai activ decat Goldenul desi diferenta nu este notabila. Exista trei varietati de Labradori: galbeni, negri si ciocolatii. Labradorul este mai putin inalt decat Goldenul si mai scurt. Parul este scurt si mai dens iar coada nu formeaza franjuri. Capul este mai lat decat al Goldenului. Deasemenea pieptul este mai lat la Labrador decat la Golden Retriever iar picioarele sunt mai scurte dand impresia unei robusteti mai mari.

Doresti un Labrador Retriever?

Motive pentru care sa alegeti

un catel Clear Passion

Toti cainii nostri au Pedigree tipA

Toti cainii nostri au un Pedigree valoros, provenind din linii din import

Linii de Show

Toti cainii nostri sunt prezentati in expozitii canine. Majoritatea cainilor nostri sunt Campioni Juniori Romania si Campioni Seniori Romania.

sunt testati oficial

Cainii nostri sunt testati oficial pentru displazie de sold, displazie de cot si tare oculare. Efectuam deasemenea si teste genetice, din ADN-ul cainilor, la laboratoare specializate, pentru a preveni aparitia oricaror probleme la cateii nostri

Experienta Vasta

Avem o experienta de peste 15 ani in lumea chinologica. Motivul pentru care Canisa Clear Passion exista este iubirea adevarata pentru Labradori si Golden Retriever.

cainii Clear Passion ne reprezinta

Cainii care se nasc in canisa noastra, sunt caini pe care si noi am dori sa ii detinem. Câinii Clear Passion, se vor evidentia atât în ringul de concurs, cât si în inimile dumneavoastra.

Retrieverii sunt pasiunea noastra

Calitatile exceptionale ale acestor rase – temperamentul minunat, personalitatea efervescenta, firea activa, comportamentul demn si inteligent – au inspirat acest site, care este dedicat prietenului nostru loial. Viziunea noastra este de a da sansa si altor persoane de a constata aceste calitati deosebite ale Retrieverilor.

Facebook
Youtube
Instagram