Goldenul Retriever in Canisa Clear Passion

Dedicated to Quality

Bine ati venit, prieteni! Haideti sa întâlniti familia de la Clear Passion!
Canisa noastrazara18 îsi propune sa îmbunatateasca calitatea programului de crestere cu fiecare noua generatie de câini. Ne dorim sa producem pui sanatosi care au o conformatie corecta, sunt sanatosi din punct de vedere fizic, fiind în acelasi timp expresia temperamentului iubitor al rasei.
Rugaciunea nostra e ca fiecare dintre acesti pui sa aduca fiecarui nou detinator o binecuvântare si o bucurie la fel de mare precum cea pe care minunatii nostri câini ne-au adus-o noua. Asadar, ramâneti o vreme si bucurati-va de site-ul nostru.

Galerie Foto

Diferenta între ceva bun si ceva maret: Canisa Clear Passion – Andreea Cletiu

Pasiunea pentru câini înseamna mai mult decât dragoste pentru acestia! Când vorbim despre a avea un câine cu pedigree, provenit din campioni nationali sau internationali, vorbim despre câinele care detine toate trasaturile corecte ale rasei din care apartine, vorbim despre calitatea care are un pret, despre prestigiu, determinare, un timp enorm si o investitie pe masura, dedicate dragostei pentru ei – campionii canini!

Afixul canisei noastre, Clear Passion, a fost înregistrat în anul 2007.
Am pornit constructia linei proprii pe linia canisei franceze „Glen Shealag”, am urmarit ca si importurile ulterioare sa fie de la canise care au aceeasi linie de sânge ca fir coordonator al bazei selectiei lor. Canisa Catalana Thevenet, e una din principalele mele partenere. In prezent avem in canisa linii deosebite, de la canise etalon în Europa, linia Moondust, prin monta pe care am efectuat-o cu campionul mondial Moondust Masterpiece, in anul 2008, monta din care am pastrat în cadrul canisei 3 exemplare, care au confirmat la rândul lor valoarea în expozitii si prin urmasii lor. Linia Dewmist, prin montele efectuate cu celebrul Dewmist Silk Screen, probabil unul din cei mai titrati câini ai prezentului, dublu campion Mondial si campion European, prin monta efectuata cu Campionul Mondial de Juniori Dewmist Hope of Harlequin. De asemenea, avem caini importati din canisa spaniola Zampanzar, Thevenet si din linia Ashbury.

Bineînteles ca trebuie sa dovedesti multa seriozitate si responsabilitate pentru a te putea bucura de încrederea unei canise de referinta pe plan mondial. Dovada vine din rezultatele pe care le obtii participând link6permanent la expozitiile canine, responsabilitatea fata de gasirea familiei potrivite în cazul vânzarii cateilor care nu sunt retinuti în canisa proprie si nu în ultimul rând, modul în care pasiunea ta razbate si este vizibila în viata ta publica si privata. Cred ca responsabilitatea pe care o ai în momentul în care detii un exemplar de Golden Retriever de valoare va face sa nu precupetesti nici un efort
si sa investesti bani si timp pentru a-l prezenta la expozitiile de care are nevoie pentru a deveni campion national si international.

Datorita investitiei enorme pe care o facem într-un exemplar reproducator al canisei noastre, vom face de asemenea investitia importanta pentru testarea sanatatii acestuia. Eu împletesc aceste doua cai de creare a unor produsi de mare calitate ce se vor naste în canisa mea si fac teste de sanatate doar la clinicile care sunt recunoscute de FCI. Un catel care poarta numele Clear Passion va avea parintii testati, iar cel putin tatal va fi campion, daca nu mutiplu campion. Aceste date, care vor aparea trecute in certificatul de origine al catelului nu sunt niste mofturi, sunt garantia ca acel exemplar va fi la maturitate purtatorul tuturor  caracteristicilor acestei superbe rase, Golden Retrievier.
Un Pedigree fara aceste date nu îti confirma decât ca te afli pe un drum bun si la urmatorul câine vei dori în mod cert sa ai un exemplar care sa fi provenit dintr-o linie de sânge de campioni, dar gândeste-te… cumperi un câine cam pentru o viata, iar investitia emotionala si financiara în mâncare, întretinere si tratamente este aceesi, dar nu vei avea aceleasi satisfactii. Vei observa în mod sigur care este diferenta dintre ceva bun si ceva maret.

pup2Celor care doresc sa viziteze o canisa le recomand sa aiba o atitudine pozitiva si de încredere fata de crescator. Trebuie sa se supuna regulilor casei si sa respecte ora si ziua la care au fost programati pentru vizita.
Încrederea reciproca este foarte importanta pentru definitivarea unei adoptii si intotdeauna dorim sa dezvoltam relatii de prietenie cu cei care au un caine Clear Passion ca si companion.
Eu caut sa ofer informatii cât mai complexe despre perioada cea mai dificila din viata unui catel, aceea de plecare din cuib si adaptarea la noul camin, asta tocmai pentru a preîntâmpina problemele de sanatate cauzate  de acest factor de stres.

Interesul pentru cresterea optima a cateilor si bunastarea tuturor animalelor vor fi evidente într-o canisa unde pasiunea pentru câini este cel mai important lucru.

Facebook
Youtube
Instagram